MA1301/MA6301 — Tallteori — Midtsemesterprøve

Resultater
Midtsemesterprøven og løsninger
Oversikt
Tidligere midtsemesterprøver
Andre informasjon

Resultater

Antall poeng.

Antall poeng på hver oppgave (pdf).

Antall poeng på hver oppgave (excel).

Bra jobba! Midtsemesterprøven gikk veldig bra!

Hvis du fikk mindre enn 10 poeng, og du ønsker å få ekstra hjelp, send meg en epost for å si ifra. Vi kommer til å tilby ekstra hjelp til alle som ønsker å benytte seg av dette. Ikke bekymr deg: det er mye vi kan gjøre for å hjelpe deg å bestå kurset/få en bedre karakter.

Hvis du fikk mindre enn 10 poeng, og ønsker ikke å benytte deg av hjelp, bør du vurdere om det er en god idé å fortsette med kurset: da blir det sannsynligvis vanskelig for deg å bestå kurset, med mindre du har spesielle forhold.

Hvis du fikk mer enn 10 poeng, men synes at du har vanskeligheter med bestemte temaer, send også meg en epost for å si ifra. Da kan vi tilby ekstra hjelp til deg også.

Midtsemesterprøven ble rettet av Magnus Landstad. Følgende er en melding fra Magnus.

«Her er resultatene fra Midtsemesterprøven. Siden dette er en del av eksamen, er det formelt sett ikke anledning til å klage eller be om begrunnelse. Det kan en først etter eksamen og da kan en klage eller be om begrunnelse for begge deler av eksamen. Men mener du at noe må være galt, så send en epost, og jeg skal se på det.»

Midtsemesterprøven og løsninger

Prøven

Bokmål.
Nynorsk.
Engelsk.

Løsninger

Løsninger.

Oversikt

Her er en oversikt over pensumet for midtsemesterprøven. Les oversikten nøye!

Oversikt

Ta midtsemesterprøven med alvor, og forbered deg godt! Prøven kan hjelpe deg mye å få en bedre karakter på eksamen, og det er ingenting å tape. Det er fint å repetere nå kurset så langt: da blir det mindre å gjøre når eksamen nærmere seg.

Tidligere midtsemesterprøver

De relevante oppgavene i de tidligere midtsemesterprøvene nedenfor er markert i oversikten over pensumet for midtsemesterprøven dette semesteret.

Ingen av de tidligere midtsemesterprøvene har blitt skrevet av meg, og ingen av løsningene. Fremstillingen i løsningene kan være forskjellig fra dette årets kurs.

2013. Løsninger. Løsningen til Oppgave 2 er gal. Her er en riktig løsning.
2012. Løsninger.
2011. Løsninger.
2010.
2009.
2008.
2007.
2006. Løsninger.

Andre informasjon

Hjelpemiddelkode D gjelder. Dermed kan én av de fire godkjente kalkulatorene brukes.

Siden midtsemesterprøven skal tas under eksamensforhold, er det dessverre ikke mulig å ta eksamen på en annen dato eller levere besvarelser som teller via epost.

Likevel anbefaler jeg at dere som er bortreist leverer besvarelser på oppgavene til meg innen ei uke for å få feedback på hvordan dere ligger an.

Sist oppdatert 20:30 (GMT+2), 04/12/14.
Siden ble opprettet 03/10/14.